Klasik Humus

solevita

13. yüzyılda Arap yemek tarifi kitaplarında tariflerine yer verilen bu mezeye ilişkin tarihi milat öncesi olan Tevrat’ta adının geçtiğini söyleyenler de var. Türkler, Yunanlar, Filistinliler, İsrailliler tarafından sahiplenilen bu lezzetli tat için 2015 yılında ‘Hummus the movie’ orijinal adıyla bir belgesel bile çekilmiş. Köz biberlisinden, acı severler için jalapeno’lusuna kadar birçok çeşidini ürettiğimiz bu ürünümüzün klasik halini de çok seveceksiniz!

Raf ömrü: 3 yıl.
Açtıktan sonra buzdolabında muhafaza ediniz ve 3 gün içerisinde tüketiniz.

Menşei: Türkiye

Kullanım önerisi: Havuç, brokoli gibi sebzelerin yanında, meze olarak, yemeklerle ya da salatalarda tüketebilirsiniz.

İçindekiler: Nohut, su, tahin, ayçiçek yağı, tuz, sarımsak tozu, asitlik düzenleyici: sitrik asit(E330).
Paket İçeriği: